Etiquetes

dimecres, 22 de maig del 2013

Cupcakes "Red Velvet"

Fa temps vaig fer un pastís amb un preparat especial per a "Red Velvet" (vellut roig). Havia sentit que es tractava d'un bescuit d'un intens color roig i amb una textura molt suau i esponjosa. No va quedar mal, però... ara que he provat a fer-lo sense colorant, tot ingredients naturals, m'he adonat de la gran diferència. Realment sembla vellut (terciopelo), una textura molt agradable i un sabor refrescant.
Receptes per fer aquest bescuit n'hi ha moltes, amb colorant o sense. Jo m'he decidit per la de Sandeea de La receta de la felicidad. Sí, sí... la de l'anunci de Finish Quantum. Fa unes receptes i unes fotos espectaculars. No és estrany que li donen premis.
Ací vos deixe la recepta tal qual l'he feta jo:
Ingredients:
Bescuit:
  • 200 g. de remolatxa crua
  • el suc d'una llima
  • 2 cullerades de vinagre
  • un iogurt grec sense sucre
  • 125 g. de mantega a temperatura ambient
  • 200 g. de sucre
  • 2 ous M
  • una cullerada d'extracte de vainilla
  • 250 g. de farina
  • una cullerada de cacau pur en pols
  • 2 culleradetes de llevat ROYAL
Cobertura:
  • 125 g. de mantega a temperatura ambient
  • 250 g. de Philadelphia
  • 200 g. de sucre glas

Preparació:
Preescalfar el forn a 150º
Pelar, trossejar i triturar la remolatxa.
Afegir el suc de llima i el vinagre. Batre tot fins obtindre un puré, el més fi possible.
Agregar el iogurt i batre.
En un altre recipient mesclar bé la mantega amb el sucre.
Afegir un ou, integrar-lo bé i afegir l'altre.
Unir-ho a la mescla de remolatxa. Agregar la vainilla
Incorporar la farina, el cacau i el llevat. Mesclar-ho tot.
Repartir en motles, sense sobrepassar les 3/4 parts.

Coure durant 15 minuts.
Mentrestant preparem la cobertura:
Batre la mantega amb el formatge i el sucre fins obtindre una crema esponjosa i homogènia.
Reservar a la nevera. 
Traure els cupcakes del forn i esperar uns minuts.
Desmotlar de la safata i posar-los sobre una graella fins que es refreden del tot.
Decorar amb la crema.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada