Etiquetes

dissabte, 25 de maig de 2013

Pastís d'aniversari "Hello Kitty"

El dijous passat la meua neboda Anna va complir 3 anys, i hui ha celebrat la festa d'aniversari. 
Per a l'ocasió li he preparat aquest pastís de la "Hello Kitty". Volia que quedara atractiu, però també saborós, i al gust de menuts i grans. 
Ha agradat molt, tant la decoració com el pastís.
Vaig començar a preparar-lo uns dies abans, per tal de no anar ofegada a última hora.
Ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
Bescuit:

  • 6 ous
  • 4 natilles de xocolate
  • 2 gots d'oli de girasol
  • 2 gots de farina
  • 2 gots de sucre
  • 2 gots de xocolate en pols
  • 2 gots d'ametla molta
  • 1 sobre de llevat ROYAL

Crema de dolç de llet i Mascarpone:

  • 500 g. de formatge Mascarpone.
  • 400 g. de dolç de llet

Trufa:

  • 500 ml. de nata (35% MG)
  • 150 g. de xocolate pur
  • 100 g. de sucre 

Nata:

  • 500 ml. de nata (35% MG)
  • 100 g. de sucre glas
Cobertura i decoració:

  • 250 g. de xocolate pur
  • 1 kg. de Fondant blanc
  • 200 g. de fondant negre
  • 200 g. de fondant roig
  • 20 g. de fondant grog  


Preparació:
Preparar primer la trufa:
Posar la nata i el sucre en un cassó al foc. 
Traure del foc quan comence a bullir.
Abocar el xocolate a trossos.
Remenar fins que quede ben desfet.
Deixar refredar i guardar a la nevera fins el moment de preparar el pastís.
Per preparar el bescuit:
Preescalfar el forn a 200º.
Folrar una llauna amb paper de forn.
Batre els ous i anar afegint la resta de ingredients fins obtindre una massa homogènia.
Repartir a la llauna una quarta part de la massa.
Coure durant 10 minuts.
Traure del forn i repetir la mateixa operació tres vegades més.
Barrejar el dolç de llet amb el Mascarpone.
Batre fins que quede una crema esponjosa i homogènia.
Reservar a la nevera.

Muntar la nata amb el sucre.
Reservar a la nevera.

Muntar la trufa que teníem guardada.
Tornar-la a la nevera.

Recordeu que tots els ingredients han d'estar ben freds per tal que munten bé.

Aconseguir una còpia del dibuix (DIN A3).
Retallar la silueta i usar-la com a plantilla.
Tallar la primera capa de bescuit.
Posar el bescuit sobre una safata.
Repartir el dolç de llet amb Mascarpone.
Ajustar una tira de paper d'acetat per les vores, per tal que queden ben rectes.

Tallar i posar la segona capa de bescuit.
Repartir la trufa per damunt.
Posar la tercera capa.
Repartir la nata.
Tapar amb l'última capa de bescuit.
Deixar unes hores a la nevera.
Llevar les tires d'acetat.
Fondre el xocolate.
Cobrir tot el pastís.
Es convenient tapar la safata per tal que no s'embrute de xocolate. 
Reservar a la nevera mentre preparem el fondant.
Empolsar amb sucre glas una superfície de treball.
Amassar un poc el fondant.
Estirar-lo amb l'ajuda d'un corró.
Enrotllar-lo sobre el corró per poder cobrir amb ell el pastís.
Estendre per damunt.
Donar-li forma i retallar el sobrant.
Modelar amb el fondant negre els ulls i els bigots.
Fer un llaç amb el fondant roig.
Fer-li el nas amb el fondant grog.
Rematar la base amb una tira de fondant negre.

Per molts anys Anna!!!


1 comentari:

  1. Felicidades a la cumpleañera ya la pastelera,una tarta muy rica y chula.

    ResponElimina