Etiquetes

diumenge, 2 de juny de 2013

Cupcakes de xocolate i avellanes

Vos deixe una nova recepta de cupcakes de la pastisseria Hummingbird. Aquesta vegada de xocolate i avellanes, una combinació extraordinària. 
Ingredients:

  • 100 g. de farina
  • 20 g. de cacau pur en pols sense sucre (VALOR)
  • 140 g. de sucre
  • 1 i 1/2 culleradetes de llevat (ROYAL)
  • un pessic de sal
  • 40 g. de mantega a temperatura ambient
  • 120 ml de llet
  • un ou

Per al farcit:

  • 120 g. de crema de xocolate i avellanes (NUTELLA)

Per al glassejat:

  • 200 g. de sucre glas (a la recepta original 250 g.)
  • 80 g. de mantega a temperatura ambient
  • 25 ml de llet
  • 80 g. de crema NUTELLA
Avellanes per a decorar.
Preparació:
Preescalfar el forn a 170º.
Posar en un recipient la farina, el cacau, el sucre, el llevat, la sal i la mantega.
Batre, a velocitat baixa, amb una batedora de varetes. Ha de quedar amb una textura granulosa.
Abocar lentament la llet sense deixar de batre.
Afegir l'ou, integrar-lo.
Repartir la mescla en 12 motles per a cupcakes.
Coure durant uns 15-20 minuts. No convé que queden massa secs.
Mentrestant preparar el glassejat:
Batre la mantega amb el sucre glas, amb la batedora de varetes, fins que estiga ben integrat tot.
Abocar la llet sense deixar de batre.
Afegir la crema NUTELLA i mesclar-ho tot bé.
Posar el glassejat dins d'una mànega pastissera, amb la boqueta que triem, i reservar a la nevera.
Buidar els cupcakes, quan ja estiguen freds, amb l'ajuda d'un utensili de buidar pomes.
Omplir-los amb la NUTELLA.
Decorar amb el glassejat i unes avellanes.
Bon profit!

2 comentaris:

  1. Que ricos y que bien lo has explicado !!!

    ResponElimina
  2. Ostres!! Això està dient "Menja'm, menja'm!!" Segur que van durar una rosada... Per cert, eixes càpsules em sonen... ;)

    ResponElimina