Etiquetes

diumenge, 9 de juny del 2013

Gelatina de llima i Mascarpone

Encara que no fa massa calor, unes postres fresquetes no van gens mal.
Ací vos deixe aquesta recepta, una barreja de frescor, per la llima, i cremositat, pel Mascarpone, el resultat del que he trobat per la nevera.
Podeu provar amb un sabor diferent, maduixa per exemple, o fer-lo en motles individuals...
Ingredients:

  • 500 ml. d'aigua
  • 1 sobre (4 racions) de gelatina de llima
  • 100 g. de sucre
  • 500 g. de Mascarpone
  • 2 iogurts de llima (els meus eren desnatats)
  • caramel líquid

Preparació:
Posar al foc la mitat de l'aigua amb el sucre.
Remenar fins que comence a bullir.
Afegir la gelatina i la resta de l'aigua, desfer tot bé i traure-ho del foc. Reservar.
Batre el Mascarpone amb els iogurts, a mà o amb batedora elèctrica, fins que quede una crema homogènia.
Agregar-li la gelatina, poc a poc i sense deixar de batre. Integrar-ho tot bé.
Caramelitzar un motle.
Abocar la mescla.
Deixar que qualle a la nevera (millor fer-lo un dia abans).
Servir ben fresc.
Bon profit!

1 comentari: