Etiquetes

diumenge, 7 d’octubre de 2012

Flam "Tres Llets".

Ací vos deixe la recepta d'un flam ben consistent, amb tres tipus de llet, d'ahí el seu nom. El vaig trobar, ja fa temps, al blog "las recetas de mama".
Ingredients:
  • 1 llauna de llet condensada
  • 1 llauna de llet evaporada
  • 1 got de llet (normal, pot ser de vaca, cabra, ...)
  • 5 ous XL
  • Caramel líquid per al motle.
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Posar caramel líquid a un motle gran. (També es pot fer en motles individuals).
Batre els ous i afegir totes les llets.
Mesclar bé i abocar al motle caramelitzat.
Coure al forn, al Bany Maria, durant 50 o 60 minuts. (Si utilitzeu motles individuals es courà abans. Punxeu el flam amb un palet i si el traieu net ja està cuit).
Deixar refredar, posar a la nevera i desmotlar abans de servir, quan ja estiga ben fresc.
Bon profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada