Etiquetes

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Magdalenes de nata amb poma i pera

 Si tinc temps, preferisc fer unes magdalenes a casa a comprar rebosteria industrial per desdejunar. A tots ens agraden molt les magdalenes amb poma i pera, és una combinació que queda molt esponjosa i humideta. I, a més, són ràpides de preparar. També les podeu fer sense la fruita, tan sols amb sucre per damunt, resulten igual de bones.
Ingredients (per a 12 unitats):
  • 125 g. d'ous (2 XL)
  • un pessic de sal
  • 125 g. de sucre
  • 125 g. d'oli de girasol
  • 50 g. de nata 
  • ratlladura de llima
  • 175 g. de farina
  • 1/2 sobre de llevat Royal (8 g.)
  • 1 poma i una pera
  • ametla a làmines (opcional)
  • sucre i canyella
Preparació:
Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu amb un pessic de sal.
Afegir el sucre i continuar batent.
Incorporar, sense deixar de remenar, els rovells, l'oli, la nata i la ratlladura de llima.
Finalment abocar la farina i el llevat.
Remenar tot bé i repartir la mescla en motles de paper per a magdalenes. (Recordeu posar els motles de paper dins de flameres o d'una safata especial per a magdalenes, si poseu sols el paper es desparramarà la mescla).
Col.locar damunt de cada magdalena uns trocets de poma i pera, unes ametles...
Empolsar amb sucre i canyella.
 

Deixar reposar mentre preescalfem el forn a 230º.
Quan entrem les magdalenes dins del forn baixem la temperatura a 180º (calor dalt i baix amb aire), i les coem durant uns 18 minuts.
 Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada