Etiquetes

dilluns, 26 de maig de 2014

Coca de iogurt "Isabel"

Molt coneguda és la coca de iogurt, un dolç fàcil de fer en el qual s'utilitza el got del mateix iogurt com a mesura per a la resta d'ingredients. Aquesta està especialment bona. La recepta me la va passar Isabel, mare d'un exalumne. Es pot mesclar la farina amb ametla molta, amb xocolate en pols ..., els iogurts poden ser naturals o de llima ..., la podeu combinar al vostre gust per fer-la diferent.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
  • 2 iogurts (esta vegada naturals)
  • 6 ous (L)
  • 6 gotets de iogurt de sucre
  • 6 gotets de iogurt de farina (N'he posat 4 de farina i 2 d'ametla molta)
  • 1 gotet de iogurt d'oli de girasol
  • 200 ml. de nata (35% MG)
  • La ratlladura d'una llima
  • 2 sobres de llevat Royal

Preparació:
Preescalfar el forn a 200º.
Separar les clares dels ous i muntar-les a punt de neu.
Incorporar el sucre i seguir batent.
Integrar els rovells.
Afegir l'oli i la nata, mesclar-ho bé.
Mesclar la farina amb l'ametla, el llevat i la ratlladura de llima.
Incorporar-ho a la resta d'ingredients i mesclar-ho fins aconseguir una massa homogènia.
Folrar una llauna amb paper de forn.
Abocar la mescla damunt.
Empolsar amb sucre.
Baixar la temperatura del forn a 180º, (calor dalt i baix amb aire).
Coure la coca durant uns 30-35 minuts.
Deixar refredar fora del forn i ... a berenar.
Bon Profit!

1 comentari:

  1. T'ha quedart una capa a sobre molt vistosa, m'apunto la recepta!

    ResponElimina