Etiquetes

dimecres, 3 d’abril de 2013

Pasqua 2013

Un any més acudim al "Collao" a passar Pasqua, o... a omplir un apartat d'aquest blog que podríem anomenar: "fartera.com".
Els cuiners van fent brases per poder torrar... 
Altres preparen les amanides...
A taula... que la carn es gela.
Sembla que hi ha ganeta.
I arriba l'hora dels postres...
Amb tanta gent com som... he preparat vàries coses.
Que a la joventut de dalt també els agraden els dolços...
... i fem intercanvi.
Ací vos deixe la recepta d'un dels pastissos que més va agradar, el vaig traure de lacuinadecasa i realment està boníssim:

Pastís d'ametla i poma.

Ingredients:
  • 4 ous grans
  • 250 g. de sucre
  • 250 g. d'ametla molta
  • 50 g. de farina
  • Llima ratllada
  • 20 g. de moscatell
  • 2 o 3 pomes
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Pelar i partir per la mitat les pomes. Traure el cor.
Coure-les al microones un parell de minuts, amb un poc de llima escorreguda i unes cullerades de sucre per damunt, i ben tapades amb paper film. Reservar.
Muntar els ous amb el sucre fins que doblen el seu volum.
Barrejar la farina amb l'ametla i incorporar-la als ous.
Afegir la ratlladura de llima i el moscatell.
Abocar-ho a un motle prèviament untat amb mantega i farina, o folrat amb paper de forn.
Repartir la poma, tallada a làmines, per tot el pastís.
Coure de 20 a 25 minuts.
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada