Etiquetes

dimarts, 9 d’abril de 2013

Truita de papes i "eurocebollas".

Voleu una manera molt ràpida de fer una truita de creïlles?
La idea la vaig traure del llibre de FERRAN ADRIÀ: LA COMIDA DE LA FAMÍLIA. Allí proposa una truita sols amb papes, però a casa la truita de creïlla sense ceba no ens agrada, així que la ceba fregida que elabora el nostre amic Pepe Alberola ens ve de meravella. Es tracta d'un producte sense additius ni conservants artificials. Tan sols heu d'obrir el pot i consumir. No dubteu a provar-la. 

Ingredients:

  • 8 ous
  • un paquet de papes
  • un pot de ceba fregida "eurocebollas"
  • oli d'olives

Preparació:
Batre els ous en un recipient prou gran.
Incorporar la ceba i les papes.
Remenar i deixar uns minuts reposar.
Posar una paella al foc amb una cullerada d'oli.
Abocar la mescla i coure durant uns minuts.
Donar-li la volta amb l'ajuda d'un plat.
Coure per l'altre costat.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada