Etiquetes

dilluns, 9 de desembre del 2013

Cordialets

S'acosten les festes de Nadal i anem preparant els dolços. Aquest any he començat pels cordialets, uns pastissets d'ametla i cabell d'àngel fantàstics, almenys a mi m'ho semblen. Són molt típics de Múrcia i, després de provar vàries receptes, aquesta és la que millor resultat m'ha donat.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
  • 500 g. d'ametla molta (no massa fina)
  • 350 g. de sucre
  • 1 ou (2 si són menuts)
  • 2 rovells
  • 350 g. de cabell d'àngel
  • ratlladura d'una llima
Preparació:
Mesclar l'ametla amb el sucre i la ratlladura de llima.
.
Batre l'ou i els rovells i afegir-los.
Mesclar-ho tot bé.
Incorporar el cabell d'àngel.
Amassar fins que quede integrat.
Posar la massa dins d'una mànega pastissera amb una boca ampla...
... i fer muntonets sobre una llauna folrada amb paper de forn.
També podem fer els cordialets a mà i donar-los forma de muntanya.
Preescalfar el forn a 200º i coure'ls de 5 a 10 minuts, fins que queden daurats.
Deixar refredar en la mateixa llauna.

Bon profit!

3 comentaris:

  1. No coneixia aquest dolços, i em semblen sensacionals!
    Una barreja de panellets i pastissets, han de ser de vici total.

    ResponElimina
  2. QUE BO!!! HO FARÉ A NADAL... ÉS SUPERFÀCIL!!!

    ResponElimina
  3. Que fácil , lo haré esta seman . Me gusta mucho todo lo que pones lo explicas muy bien

    ResponElimina