Etiquetes

diumenge, 10 de març de 2013

Charlotte de maduixa

Ara que hi ha moltes maduixes al mercat... aquesta és una manera de menjar-les. Aquest pastís és prou ràpid de preparar i no necessita forn.
Ingredients:

  • 12 fulles de gelatina
  • 500 g. de maduixes (més algunes per a decorar)
  • 400 g. de sucre
  • el suc d'una llima
  • 2 iogurts naturals
  • 800 g. de nata 35% MG
  • un paquet de bescuits de soletilla
  • 50 g. de mantega
  • sirope o melmelada de maduixa

Preparació:
Muntar la nata i reservar-la a la nevera.
Posar la gelatina a hidratar en aigua freda.
Triturar les maduixes amb el sucre i el suc de llima.
Posar-ho al foc i calfar sense que arribe a bullir.
Escórrer la gelatina i desfer-la en la mescla anterior.
Deixar refredar.
Mentrestant tallar les puntes de les soletilles i folrar un motle amb elles.
Desfer les puntes i els bescuits que ens han sobrat, i amassar-ho amb la mantega.
Formar la base amb aquesta massa. 
Afegir els iogurts a la mescla de maduixes, remenar bé.
Incorporar la nata i integrar-la amb moviments envolvents.
Abocar la mescla al motle.
Deixar a la nevera fins que qualle.
Decorar amb maduixes a làmines i sirope de maduixa.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada