Etiquetes

dimarts, 19 de març de 2013

Cupcakes de carabassa

Felicitats a tots els Joseps, Pepes, Peps, Pepitos, Josés, ... i a totes les Mª Josés, Josefes, Pepes, Pepites, ...  I també a tots els pares.
A mi ja no em queden Pepes a casa (el meu avi i mon pare es deien així), però tinc un Andrés, que és pare, i  com que li agrada molt la carabassa... CUPCAKES DE CARABASSA.
La recepta l'he treta d'un llibre que he comprat fa poc, Las recetas de la pastelería Hummingbird. Té unes receptes delicioses.
Ací vos deixe aquesta:
Ingredients (per a 12 cupcakes):

  • 120 g. de farina
  • 140 g. de sucre
  • 1 cullerada de llevat en pols (Royal)
  • 1 culleradeta de canella
  • Un pessic de sal
  • 40 g de mantega a temperatura ambient
  • 120 ml. de llet sencera
  • 2 ous
  • 200 g. de carabassa bullida o torrada

Per al glassejat:

  • 300 g. de sucre glass
  • 50 g. de mantega a temperatura ambient
  • 125 g. de formatge crema (Philadelphia)

Preparació:
Preescalfar el forn a 170º.
Posar la farina, el sucre, el llevat, la canella, la sal i la mantega en un recipient, (o en la Thermomix).
Batre a velocitat lenta fins que agafe una textura granulosa.
Afegir la llet i continuar batent.
Incorporar el ous i mesclar.
Agregar la carabassa i mesclar-ho tot bé.
Repartir en motles, no sobrepassar les 3/4 parts.

Coure uns 20 minuts.
Traure els cupcakes del forn i deixar que es refreden.
Mentrestant preparar el glassejat:
Batre el sucre amb la mantega a velocitat baixa.
Incorporar el formatge i batre fins que quede una glassa fina.
Reservar a la nevera, si encara estan calents els cupcakes.
Repartir el glassejat per damunt.
I empolsar amb canella.

Bon Profit!

3 comentaris:

  1. Genial,me gusta tu glaseado.Besos.

    ResponElimina
  2. El aspecto es impresionante, con esos dulces seguro que Andrés se recupera de la paliza que nos hemos dado esta mañana.
    Un abrazo a los dos.

    ResponElimina
  3. Amb la carbassa han de quedar molt més melosos.

    ResponElimina