Etiquetes

diumenge, 24 de febrer de 2013

Kringle - Pizza

Quan vaig publicar el Kringle Estonia ja vos vaig dir que admetia qualsevol farcit, dolç o salat. 
Hui he preparat aquest per a sopar, amb els ingredients que li hauria posat a una pizza.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
Massa:

  • 20 g. de sucre (una cullerada)
  • 140 g. de llet
  • 30 g. de mantega
  • 25 g. de llevat fresc
  • Un ou
  • 300 g. de farina de força
  • Una culleradeta de sal

Farcit:

  • Tomaca natural ratllada
  • Oli d'olives
  • Sal
  • Pernil dolç
  • Formatge
  • Orenga

Preparació (amb Thermomix):
Posar dins del got el sucre, la llet, la mantega i el llevat.
Programar 1 minut, 37º, vel. 2.
Afegir el rovell de l'ou i mesclar 4 segons, vel. 3.
Incorporar la farina i la sal.
Amassar durant 2 minuts, got tancat, velocitat espiga.
Deixar la massa dins d'una bossa de plàstic, en un lloc càlid, aproximadament una hora.
Posar la massa sobre una superfície enfarinada i estirar-la amb un corró.
Preescalfar el forn a 180º.
Repartir per damunt la tomaca, un xorret d'oli, sal...
... el pernil dolç, formatge ratllat i orenga.
Plegar pels dos costats (no m'he atrevit a tallar-lo per la mitat per si es desmuntava).
Enrotllar sobre ell mateix i donar-li forma de tortell.
Fer talls per damunt amb unes tisores.
Untar amb la clara d'ou i empolsar amb més orenga i formatge ratllat.
Coure durant 20 o 30 minuts.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada