Etiquetes

dilluns, 11 de gener del 2016

Flam de torró

He fet aquest flam moltes vegades i fa uns dies em vaig adonar que no el tenia al blog. És molt fàcil, ràpid de fer i no necessita forn. Ara, desprès de les festes de Nadal, vos anirà molt bé per aprofitar les sobres de torrons que queden per casa.
Ingredients:
  • Una pastilla de torró de Xixona de 300 g.
  • Un litre de nata (pot ser 500 ml. de nata i 500 ml. de llet, o inclús tot llet)
  • Un paquet de preparat per a flam de 8 racions ROYAL

Preparació:
Distribuir el caramel del flam pel fons d'un motle (els de silicona van molt bé per poder desmotlar desprès).
Picar el torró (si voleu que quede molt fi, sense cap tros de torró, el podeu triturar amb la batedora junt a un poc de la nata).
Posar la nata (i/o llet), el preparat per a flam i el torró picat en un cassó al foc.
Coure, sense deixar de remenar, fins que comence a bullir.
Traure del foc i abocar al motle, damunt del caramel.
Guardar a la nevera quan agafe temperatura ambient.
Desmotlar una vegada estiga ben fresc.
Bon profit!



2 comentaris:

  1. uau! Quina pinta, Júlia!! ha de ser boníssim segur! I quina forma més xula has donat al flam, m'agrada!

    ResponElimina
  2. mmm.... he preparat aquest flam tan fàcil i tan bo més d'un cop, amb variacions i sempre queda bo.
    Per cert, un any a Gandia vam poder tastar la casca de reis, era boníssima! Aquest any érem a Calp i la vaig buscar, però es veu que més avall de Gandia ja no és tradició.

    ResponElimina