Etiquetes

dimarts, 20 de gener del 2015

Pannacotta de torró amb xocolate

Ja està ací el dia 20 i la recepta del mes per al repte "DEL BLOG AL PLAT"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgt1WmRhgcC_wSo4VEjML2zbVSZ4cDhIQ9XyGCOgXm2Ik2rfBemncBks2WiOhy7laP5VWsWgjJfT5EJcyZ5AHq6TZfnuCZ-6CriBunBNb4otPM6FQEY3zCxo464bPqjC2HWTY6rmfNnW7zQ/s1600/IMG-20141013-WA0022.jpg
Aquesta vegada el blog escollit per Mercè ha estat el d'Alfons, "Les receptes de Sant Hilari". Es tracta d'un blog fantàstic que recomane. Mercè l'anomena el rei dels gotets perquè té moltes receptes presentades en gotets individuals. M'ha resultat molt difícil escollir la recepta, totes em semblaven boníssimes, però al final m'he decidit per aquesta de "Gotets de pannacotta de torró i xocolata". La idea d'aprofitar les restes de torró dels nadals m'ha anat molt bé. He fet alguns canvis en les proporcions dels ingredients: més torró i menys xocolate.
Ací teniu la recepta.
Ingredients:
Per a la pannacotta:

  • 200 ml de nata líquida (35% MG)
  • 200 ml de llet sencera (jo l'he posada d'ametla)
  • 200 g de torró de Xixona
  • 40 g de sucre
  • 4 fulles de gelatina

Per a la crema de xocolate:

  • 200 ml de nata
  • 100 g de xocolate pur


Elaboració:
Posar en remull, en aigua freda, les fulles de gelatina.
Mesclar en un cassó la nata, la llet, el torró ben desfet i el sucre. Posar-ho al foc fins que comence a bullir, sense deixar de remenar.
Traure del foc i afegir la gelatina ben escorreguda. Remenar bé fins que estiga completament desfeta.
Repartir en gotets i en motles menuts per a la decoració.
Reservar a la nevera fins que qualle.
Calfar la nata en un cassó al foc.
Traure del foc només comence a bullir i abocar-li el xocolate a trossos.
Remenar fins que quede totalment homogeni.
Traure els gotets de la nevera i repartir la crema de xocolate per damunt.
Desmotlar la decoració i posar-la damunt.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Traure de la nevera i adornar amb fulles de menta.
Bon profit!

8 comentaris:

  1. Caram quina presentació!, realment una forma ben glamourosa d'aprofitar els torrons!, jajaja. Moltes gràcies per participar un cop més!

    ResponElimina
  2. Unes postres senzilles i amb ingredients molt saborosos... La decoració perfecta.Me l´apunto!!!! Una abraçada.

    ResponElimina
  3. una combinació deliciosa, com totes les de l'Alfons. Molt bona idea substituir la llet, per llet d'ametlla!

    ResponElimina
  4. Quina presentació més maca i quines fotos!!!
    Conxita
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. bona pensada... segur que amb la llet d'ametlla ha quedat una panna cotta més lleugera ... ho tindré en compte per a la propera panna cotta que faci... taquests gotets 'han quedat "de luju" ;-))
    gràcies per participar
    una abraçada

    ResponElimina
  6. T'han quedat uns gotets molt llaminers!! Crec que és molt bona la idea de fer servir la llet d'ametlla per la panna cotta, perquè així compensa el gust i la textura súper cremosa del torro, i la fa més lleugera. Una abraçada!.

    ResponElimina
  7. Què bons!!!una abraçada!
    http://aracuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. hace mucho tiempo que no te visitaba por unas cosas y otras, y como siempre me voy francamente maravillada.

    Feliz Año Nuevo.

    cocinicadebenas.com

    ResponElimina