Etiquetes

diumenge, 18 de març de 2012

Croquetes de bolets amb all-i-oli de salsa Perrins.


Seguirem posant les receptes del sopar d'amics.

Ingredients:
  • 200g de bolets variats (poden ser en conserva si no es troben frescs).
  • Farina.
  • 1/2 l. de llet.
  • Oli d'olives.
  • Sal.
  • Nou Moscada.
  • Pa ratllat.
  • Ou.
Preparació:
Netejar els bolets i picar-los a trocets menuts.
Posar un xorret d'oli a una paella i dorar-los lleugerament.
A banda preparar una bexamel amb un poquet d'oli, 40g. de farina i el 1/2 l. de llet. Afegir sal i nou moscada.
Mesclar la bexamel amb els bolets i deixar refredar.
Formar boletes amb l'ajuda de dues culleres.
Pasar-les per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregir-les amb abundant oli fins que estiguen daurades.
Col.locar-les sobre paper de cuina per tal d'eliminar l'excés d'oli.

Per acompanyar-les, Andrés va preparar un all-i-oli amb unes gotes de salsa Perrins.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada